Farbror Blå * Brandhill

Direktlänk till inlägg 23 juli 2011

Norge

Av Torbjörn S. Brandhill - 23 juli 2011 17:23Tänd ett ljus för de drabbade, det tänker jag göra. Det är en stor tragedi för oss alla.   

 
ANNONS
 
Tobias

Tobias

24 juli 2011 20:34

Fint att du hedrar dessa offer! Kom precis hem från ett läger med Grön Ungdom, kändes konstigt att samtidigt som ungdomar på AUF's sommarläger blev ihjälskjutna så satt vi på vårat läger i stor sorg och chock. Kunde det ha varit vi?

http://www.bachbloggen.bloggplatsen.se

Torbjörn S. Brandhill

24 juli 2011 23:35

Jasså, du har börjat aktivera dig politiskt? Det glädjer mig. =) Jag spelade bowling när de började skjuta och det är väldigt svårt att förstå helt obegripligt, det går inte att ta på samtidigt som det är helt äkta. Det är gråflyget av tom mörkhet. Det är en tragedi för oss alla.

 
Tobias

Tobias

25 juli 2011 02:51

Japp det har jag, och för att glädja dig Farbror Blå så tillhör ju jag den liberala falangen, fast kanske inte ekonomiskt så jag skulle vilja definera mig som socialliberal. Så vi delar nog en del åsikter om du ser dig som klassisk liberal?

http://www.bachbloggen.bloggplatsen.se

Torbjörn S. Brandhill

25 juli 2011 18:24

Jag ser mig, som pragmatisk liberal. Kan nog luta mig mer åt liberalkonservatismen/ socialliberalismen, men framförallt pragmatiska liberalismen.

 
Tobias

Tobias

26 juli 2011 14:06

Aldrig hört uttrycket "pragmatisk liberalism". Kan du förklara?

http://www.bachbloggen.bloggplatsen.se

Torbjörn S. Brandhill

29 juli 2011 11:24

Det betyder helt enkelt att jag ser verkligheten innan jag bestämmer min åsikt. Jag är liberal med pragmatism som grund. Alltså bygger mina åsikter på fakta. Om jag ska förklara det kort. =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Torbjörn S. Brandhill - Onsdag 13 mars 22:13

  En intressant dragning och huruvida du ska äga dina personuppgifter.   - Hälsningar Torbjörn S. Brandhill "Farbror Blå" ...

Av Torbjörn S. Brandhill - Måndag 11 mars 19:58

Mycket bra sagt av Mahsa. Näthat är min gamla fråga och det här tycker jag var en bra video av Mahsa om näthat. Varför kan inte folk säga sina dumma saker när de sitter framför tv:n och sen så är det bra?   - Hälsningar Torbjörn S. Brandhill "Far...

Av Torbjörn S. Brandhill - Lördag 16 feb 15:18

  Farbror Blå & Morbror Grön diskuterar/samtalar om dokumentären Gudrun Schyman - konsten att vara människa. Här kan ni se dokumentären: https://www.svtplay.se/video/19803080/gudrun-konsten-att-vara-manniska   - Hälsningar Torbjörn S. Brandh...

Av Torbjörn S. Brandhill - Tisdag 5 feb 00:15

Rikskonferensen vänder sig till dig som är frivillig- eller volontärsamordnare, politiker, chef eller styrelse/styrgrupp med ansvar för frivilligcentral/frivilligverksamhet.   Ett axplock ur programmet: Frivilliginsatser förändrar och förenar &nd...

Av Torbjörn S. Brandhill - 29 november 2018 20:08

Farbror Blå och Morbror Grön Podden pratar om 10 problem med A Swedish Elephant.   Här kan ni se dokumentären: https://www.youtube.com/watch?v=xhf61   - Hälsningar Torbjörn S. Brandhill "Farbror Blå"   Du kan även lyssna på Soundcloud:...

Fråga mig

98 besvarade frågor

Omröstning

Är du för eller mot böneutrop?
 För
 Mot
 Vet ej

Det här är jag

   

Get to know be better-video på Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=AdMJjhuhHDQ&list=UUswujfiyq_atByqT7QIqTEA

 

Jag gör videor på svenska, engelska och tyska. I mina videor på svenska heter jag "Farbror Blå" och i de på engelska samt tyska heter jag "Brandhill". Alla mina videor på tyska har undertexter på svenska så om du inte kan tyska är det inte något problem. Här är min youtube-kanal: 

https://www.youtube.com/channel/UCswujfiyq_atByqT7QIqTEA

 

Jag är 24 år och politiskt aktiv i Liberalerna, har en populär blogg samt youtube-kanal med över 395 000 views, spelar piano, sjunger m.m.

 

Har varit distriktsordförande för LUF Kalmar och suttit som ersättare i en del lokala styrelser i Liberalerna tidigare Folkpartiet Liberalerna. 

 

Är intresserad av livet och allt som har med livet att göra. Poesi har alltid varit en stor del av mitt liv och på poeter.se delar jag med mig av mina dikter. Jag pluggar internationella samhällsstudier på Linnéuniversitetet i Kalmar och har därmed läst idéhistoria, statsvetenskap, internationella samhällsstudier m.m. För tillfället är jag en erasmusstudent i Bremen/Tyskland. I Tyskland pluggar jag statsvetenskap, engelska och tyska. (Terminen i Tyskland var under förra hösten)  Är hemma i Sverige nu, men har inte tagit ut min fil.kand. i statsvetenskap ännu. 

 

Har du frågor, tankar eller något liknande till mig är det välkommet med kommentarer samt förslag om vilka typer av videor som jag ska göra m.m.

 

Politik: Talesperson för en realistisk och genomtänkt syn på politik. Jag älskar att diskutera och försöker göra mig involverad i politiken genom att diskutera frågor via flera olika synvinklar. Jag brinner för de mänskliga rättigheterna.  

 

Här är ett klipp från min tv-debut. Det var under valrörelsen i februari-månad 2014. (Om jag minns rätt)   

https://www.youtube.com/watch?v=Kn7dAJEdAnE 

 

Här är jag med i radion: 

P4 Kalmar - Debatt om vilka frågor som är de viktigaste ungdomsfrågorna: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=86&artikel=5889187 

 

I P3 om hot som jag fått som politiker och ordförande i LUF Kalmar: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspxprogramid=1646&artikel=5853654

Sök i bloggen

Translate my blog

Besökare

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Ranka blogg

bloggtopplista free counters
Free counters Affärsverksamhet bloggar Blogg listad på Bloggtoppen.se Twingly BlogRank PageRank bloggar Blogglista.se Kvalitetskatalog.se