Farbror Blå * Brandhill

Alla inlägg under augusti 2011

ANNONS
ANNONS
Av Torbjörn S. Brandhill - 23 augusti 2011 21:50

Jag har inte lyckats hitta någon länk ännu till intervjun i UT. Men måste säga ändå att journalisten var trevlig, artikeln var välskriven m.m Jag är nöjd med den. Har dock inte lyckats hitta någon länk ännu. 


Tänkte bara fråga er läsare om en sak: Lever ni? Ni kan väl kommentera eller ställa fler frågor så att jag får reda på vilka ni är m.m Vad ni tycker m.m

Av Torbjörn S. Brandhill - 23 augusti 2011 09:29

Jag sjunger Jade Ewens It's my time. (A cappella)Av Torbjörn S. Brandhill - 19 augusti 2011 20:00

Minns ni Michelle Bachman? Amerikas första kvinnliga president... eller kanske inte! Här är en bild som kan färska upp minnet om vem det är: 

   Hon har släppte ännu en groda. Den här gången var det den här : - "Det folk känner av idag är en rädsla för att USA hamnat i ett fall utför som inte går att stoppa. De ser Kinas framväxt, de ser Indiens framväxt, och framväxten i Sovjetunionen, och vår krympande militärs förmåga att gå framåt", sa Bachmann. Hon klumpar än idag ihop alla öststater.


Några fler grodor som hon gjort: 

  • ”Jag tycker det är intressant att det var på 1970-talet som svininfluensan bröt ut senast, och då under en annan demokratisk president… Jimmy Carter. Jag skyller inte detta på president Obama, jag bara tycker att det är ett intressant sammanträffande.” Hur korkad får man vara? Jag visste att hon var odemokratisk, men hade ingen aning om att hon var korkad också. 
  • ”Om vi ​​tog bort minimilönen – om det var möjligt – skulle vi praktiskt taget kunna utplåna arbetslösheten helt, för då skulle vi kunna erbjuda arbeten på alla nivåer.”
  • ”svarta barn i USA hade det bättre under slaveriet än under Obamas administration”
Ingen rationell demokratisk person borde ens tänka tanken att rösta på en sådan korkad, odemokratisk och vidrig politiker som Michelle Bachman!
 

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13492902.ab

Köp en recension på min blogg på <a href=blogvertiser.se" border="0" />

Fråga mig

98 besvarade frågor

Omröstning

Är du för eller mot böneutrop?
 För
 Mot
 Vet ej

Det här är jag

   

Get to know be better-video på Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=AdMJjhuhHDQ&list=UUswujfiyq_atByqT7QIqTEA

 

Jag gör videor på svenska, engelska och tyska. I mina videor på svenska heter jag "Farbror Blå" och i de på engelska samt tyska heter jag "Brandhill". Alla mina videor på tyska har undertexter på svenska så om du inte kan tyska är det inte något problem. Här är min youtube-kanal: 

https://www.youtube.com/channel/UCswujfiyq_atByqT7QIqTEA

 

Jag är 24 år och politiskt aktiv i Liberalerna, har en populär blogg samt youtube-kanal med över 395 000 views, spelar piano, sjunger m.m.

 

Har varit distriktsordförande för LUF Kalmar och suttit som ersättare i en del lokala styrelser i Liberalerna tidigare Folkpartiet Liberalerna. 

 

Är intresserad av livet och allt som har med livet att göra. Poesi har alltid varit en stor del av mitt liv och på poeter.se delar jag med mig av mina dikter. Jag pluggar internationella samhällsstudier på Linnéuniversitetet i Kalmar och har därmed läst idéhistoria, statsvetenskap, internationella samhällsstudier m.m. För tillfället är jag en erasmusstudent i Bremen/Tyskland. I Tyskland pluggar jag statsvetenskap, engelska och tyska. (Terminen i Tyskland var under förra hösten)  Är hemma i Sverige nu, men har inte tagit ut min fil.kand. i statsvetenskap ännu. 

 

Har du frågor, tankar eller något liknande till mig är det välkommet med kommentarer samt förslag om vilka typer av videor som jag ska göra m.m.

 

Politik: Talesperson för en realistisk och genomtänkt syn på politik. Jag älskar att diskutera och försöker göra mig involverad i politiken genom att diskutera frågor via flera olika synvinklar. Jag brinner för de mänskliga rättigheterna.  

 

Här är ett klipp från min tv-debut. Det var under valrörelsen i februari-månad 2014. (Om jag minns rätt)   

https://www.youtube.com/watch?v=Kn7dAJEdAnE 

 

Här är jag med i radion: 

P4 Kalmar - Debatt om vilka frågor som är de viktigaste ungdomsfrågorna: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=86&artikel=5889187 

 

I P3 om hot som jag fått som politiker och ordförande i LUF Kalmar: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspxprogramid=1646&artikel=5853654

Sök i bloggen

Translate my blog

Besökare

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Ranka blogg

bloggtopplista free counters
Free counters Affärsverksamhet bloggar Blogg listad på Bloggtoppen.se Twingly BlogRank PageRank bloggar Blogglista.se Kvalitetskatalog.se