Farbror Blå * Brandhill

Alla inlägg under september 2012

Av Torbjörn S. Brandhill - 8 september 2012 21:11


”När det gäller för själen att söka efter den ena, den lägre delen av vår tankevärd tvingas den att begagna sig av de nyss nämnda föremålen, inte som verkliga föremål utan som avbilder. Och därvid måste själen med utgångspunkt i vissa förutsättningar styrka kurs inte mot början utan mot slutet. Men när det gäller den andra delen av sin verksamhet i tankens värld, utgår själen likaledes från en förutsättning, men den når slutligen fram till en förutsättningslös början och den bedriver ej…”  – En liten början i en serie då jag ska lära er samt mig själv ”lite” idéhistoria. Kan någon gissa vart detta utdrag kommer ifrån? Vad menar personen? När man läser idéhistoria ställer man den frågan ganska många gånger. Därmed kommer det att dyka upp fler Vadå- (Vaddå) inlägg på bloggen. - Hälsningar Farbror Blå. Jag ska även halshugga en här på bloggen inom kort... 
En kompis talade väldigt gott om dessa massörer. Hon har goda kunskaper om massage eftersom hon brukar gå på massage.
 
 
 
 
De får imponera på mig ytterligare för att få en femma, men en fyra är de väl värda för den goda pizzan.
 
 
 

ANNONS

Fråga mig

98 besvarade frågor

Omröstning

Är du för eller mot böneutrop?
 För
 Mot
 Vet ej

Det här är jag

   

Get to know be better-video på Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=AdMJjhuhHDQ&list=UUswujfiyq_atByqT7QIqTEA

 

Jag gör videor på svenska, engelska och tyska. I mina videor på svenska heter jag "Farbror Blå" och i de på engelska samt tyska heter jag "Brandhill". Alla mina videor på tyska har undertexter på svenska så om du inte kan tyska är det inte något problem. Här är min youtube-kanal: 

https://www.youtube.com/channel/UCswujfiyq_atByqT7QIqTEA

 

Jag är 24 år och politiskt aktiv i Liberalerna, har en populär blogg samt youtube-kanal med över 395 000 views, spelar piano, sjunger m.m.

 

Har varit distriktsordförande för LUF Kalmar och suttit som ersättare i en del lokala styrelser i Liberalerna tidigare Folkpartiet Liberalerna. 

 

Är intresserad av livet och allt som har med livet att göra. Poesi har alltid varit en stor del av mitt liv och på poeter.se delar jag med mig av mina dikter. Jag pluggar internationella samhällsstudier på Linnéuniversitetet i Kalmar och har därmed läst idéhistoria, statsvetenskap, internationella samhällsstudier m.m. För tillfället är jag en erasmusstudent i Bremen/Tyskland. I Tyskland pluggar jag statsvetenskap, engelska och tyska. (Terminen i Tyskland var under förra hösten)  Är hemma i Sverige nu, men har inte tagit ut min fil.kand. i statsvetenskap ännu. 

 

Har du frågor, tankar eller något liknande till mig är det välkommet med kommentarer samt förslag om vilka typer av videor som jag ska göra m.m.

 

Politik: Talesperson för en realistisk och genomtänkt syn på politik. Jag älskar att diskutera och försöker göra mig involverad i politiken genom att diskutera frågor via flera olika synvinklar. Jag brinner för de mänskliga rättigheterna.  

 

Här är ett klipp från min tv-debut. Det var under valrörelsen i februari-månad 2014. (Om jag minns rätt)   

https://www.youtube.com/watch?v=Kn7dAJEdAnE 

 

Här är jag med i radion: 

P4 Kalmar - Debatt om vilka frågor som är de viktigaste ungdomsfrågorna: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=86&artikel=5889187 

 

I P3 om hot som jag fått som politiker och ordförande i LUF Kalmar: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspxprogramid=1646&artikel=5853654

Sök i bloggen

Translate my blog

Besökare

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Ranka blogg

bloggtopplista free counters
Free counters Affärsverksamhet bloggar Blogg listad på Bloggtoppen.se Twingly BlogRank PageRank bloggar Blogglista.se Kvalitetskatalog.se