Farbror Blå * Brandhill

Alla inlägg under oktober 2014

Av Torbjörn S. Brandhill - 13 oktober 2014 20:16

Här kan du se Island - Holland: 

http://www.ifeed2all.eu/watch/289797/1/watch-iceland-vs-netherlands.html Det här jag får titta då de tyska kanalerna inte visar något och de svenska kanalerna går inte att titta på live när man är utomlands. Fotboll är något som man kan titta på ändå däremot. Jag hejar på Island och hoppas på en 2-0 seger. Holland imponerade inte i sin senaste match. - Torbjörn S. Brandhill "Farbror Blå" 


#Emkval #fotboll

ANNONS
Av Torbjörn S. Brandhill - 13 oktober 2014 20:10

Idag åt jag detta till middag. Det var utsökt och mycket trevligt. Jag märker direkt att det är en helt annan kultur när det kommer till att äta middag ute. Här i Tyskland kan man till exempel se äldre människor ute och de tar en öl i ihop. Det händer nästan aldrig i Sverige. Det är även mycket befriande att inte behöva visa leg hela tiden som i Sverige. Folk tycker däremot att jag ser yngre ut än vad jag är. - Hälsningar Torbjörn S. Brandhill "Farbror Blå"   

ANNONS
Av Torbjörn S. Brandhill - 13 oktober 2014 19:19

Här är mina tippningar av tre matcher som är idag: 


Kazakstan - Tjeckien 1-4 

Island - Holland 2-0

Norge - Bulgarien 0-1


Får se hur det går, att Kazakstan ska lyckas göra mål är osäkert. - Hälsningar Torbjörn S. Brandhill "Farbror Blå"


Av Torbjörn S. Brandhill - 13 oktober 2014 19:14

Nu har man fotostativ, vilket betyder att jag slipper stapla böcker ovanpå varandra för att lyckas göra en video. Det ska bli riktigt kul att göra udda videor med det här stativet. Nu är det snart fotboll som gäller. Får se om det blir någon fullträff ikväll. - Hälsningar Torbjörn S. Brandhill "Farbror Blå" 

Av Torbjörn S. Brandhill - 13 oktober 2014 16:54

Idag är det att köpa fotostativ som gäller. Det har varit väldigt svårt hittills och jag har ännu inte lyckats hitta butiken. Nu har äntligen fått en beskrivning som jag själv begriper. Det gäller att omsätta den i praktiken nu och se om den verkligen är bättre. Jag har inte hittat butiken, men jag hittade det här istället så jag känner mig lite glad i mitt liberala hjärta i alla fall. ;)  

  - Hälsningar Torbjörn S. Brandhill "Farbror Blå" 


Har tippat dagens matcher för övrigt men kommer med inlägg om det lite senare idag när jag har köpt mitt stativ. 

Av Torbjörn S. Brandhill - 12 oktober 2014 23:02

Matcher som jag har tippat idag:

 

Sverige - Liechtenstein 3-0 (1-2) - Man ska alltid ha med ett extremt resultat när man tippar. (2-0) Väldigt nära

Ryssland - Moldavien 1-0 (1-1) också riktigt nära även om Moldavien kvitterade direkt. 

Luxemburg - Spanien 0-4 (0-4) Rätt, vilket gav 6.11 ggr pengarna. Det gör att jag överför och spelar för 100 kronor imorgon. Playing with house money. 

 

Imorgon blir det också tippningsinlägg om två matcher. Förläsningar är det annars imorgon om Tysklands politiska system. (på tyska)  - Hälsningar Torbjörn S. Brandhill "Farbror Blå"

 

#EM-kval #fotboll #tippning 

Av Torbjörn S. Brandhill - 12 oktober 2014 21:00

You can watch Sweden vs Liechtenstein here: http://www.ifeed2all.eu/watch/289559/1/watch-sweden-vs-liechtenstein.html - Greetings Brandhill Go Sweden! 

Fråga mig

98 besvarade frågor

Omröstning

Vet du vad en frivilligcentral är?
 Ja
 Nej

Det här är jag

     

Get to know be better-video på Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=AdMJjhuhHDQ&list=UUswujfiyq_atByqT7QIqTEA

 

Jag gör videor på svenska, engelska och tyska. I mina videor på svenska heter jag "Farbror Blå" och i de på engelska samt tyska heter jag "Brandhill". Alla mina videor på tyska har undertexter på svenska så om du inte kan tyska är det inte något problem. Här är min youtube-kanal: 

https://www.youtube.com/channel/UCswujfiyq_atByqT7QIqTEA

 

Jag är 26 år och politiskt aktiv i Liberalerna, har en populär blogg samt youtube-kanal med över 400 000 views, spelar piano, sjunger m.m.

 

Har varit distriktsordförande för LUF Kalmar och suttit som ersättare i en del lokala styrelser i Liberalerna tidigare Folkpartiet Liberalerna. 

 

Är intresserad av livet och allt som har med livet att göra. Poesi har alltid varit en stor del av mitt liv och på poeter.se delar jag med mig av mina dikter. Jag har pluggat internationella samhällsstudier på Linnéuniversitetet i Kalmar och har därmed läst idéhistoria, statsvetenskap, internationella samhällsstudier m.m. Jag var erasmusstudent i Bremen/Tyskland. I Tyskland pluggade jag statsvetenskap, engelska och tyska. (Terminen i Tyskland var under förra hösten)  Är hemma i Sverige nu och har en fil.kand. i statsvetenskap. Idag pluggar jag offentlig förvaltning, ledning och styrning på Göteborgs Universitet. 

 

Har du frågor, tankar eller något liknande till mig är det välkommet med kommentarer samt förslag om vilka typer av videor som jag ska göra m.m.

 

Politik: Talesperson för en realistisk och genomtänkt syn på politik. Jag älskar att diskutera och försöker göra mig involverad i politiken genom att diskutera frågor via flera olika synvinklar. Jag brinner för de mänskliga rättigheterna.  

 

Här är ett klipp från min tv-debut. Det var under valrörelsen i februari-månad 2014. (Om jag minns rätt)   

https://www.youtube.com/watch?v=Kn7dAJEdAnE 

 

Här är jag med i radion: 

P4 Kalmar - Debatt om vilka frågor som är de viktigaste ungdomsfrågorna: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=86&artikel=5889187 

 

I P3 om hot som jag fått som politiker och ordförande i LUF Kalmar: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspxprogramid=1646&artikel=5853654

Sök i bloggen

Translate my blog

Besökare

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Ranka blogg

bloggtopplista free counters
Free counters Affärsverksamhet bloggar Blogg listad på Bloggtoppen.se Twingly BlogRank PageRank bloggar Blogglista.se Kvalitetskatalog.se