Farbror Blå * Brandhill

Alla inlägg under oktober 2014

Av Torbjörn S. Brandhill - 12 oktober 2014 16:01

Matcher som jag har tippat idag:


Har vunnit över 2000 kronor de senaste två dagarna. Får se om det fortsätter idag. 

 

Sverige - Liechtenstein 3-0 (1-2) - Man ska alltid ha med ett extremt resultat när man tippar. 

Ryssland - Moldavien 1-0

Luxemburg - Spanien 0-4

 

- Hälsningar Torbjörn S. Brandhill "Farbror Blå"

 

#EM-kval #fotboll #tippning 

ANNONS
ANNONS
Av Torbjörn S. Brandhill - 11 oktober 2014 13:12

Vann pengar i torsdags på England - San Marino matchen och hade en mycket rolig kväll.


Citatet som jag måste nämna på bloggen under den här veckan är: 


En student från Kina sa det här för några dagar sedan: "I want to know if democracy is only a way of brainwashing people."


Erasmusstudier gör att man verkligen får höra åsikter och synpunkter från världens alla hörn. Du får höra om ISIS från studenter från Jordanien, du får lära dig turkiska av studenter från Istanbul och du kan undersökte allt det här med svenskhet. Jag har upptäckt till exempel att det absolut finns en mönster som jag följer som svensk. Alla olika idéer som vi har om vad som är svenskt stämmer dessvärre inte. Att inte prata på bussen är något som man inte gör här heller genrellt men om bussen/spårvagnen står still i några minuter då reagerar man direkt i Bremen. Det dröjer bara någon minut innan folk reser sig upp och börjar klaga. - Hälsningar Torbjörn S. Brandhill "Farbror Blå" ;) 

Av Torbjörn S. Brandhill - 11 oktober 2014 01:35


My friend comotovi made a new video. So here it is. Watch it and also watch the video we made together: #Youtube #Pewdiepie

 

 

 

Av Torbjörn S. Brandhill - 9 oktober 2014 16:33

Jag "Farbror Blå" läser min dikt "droger".  - Hälsningar Torbjörn S. Brandhill "Farbror Blå" #droger


Av Torbjörn S. Brandhill - 8 oktober 2014 22:38

Ska göra nya videor imorgon. Vad den kommer den att handla om? Naturligtvis kommer den att handla om min tid som erasmusstudent här. Här är två videor där jag sjunger btw. 

Jag funderar även på att göra en video där jag läser upp en dikt. Vad det blir får vi se.. - Hälsningar Torbjörn S. Brandhill "Farbror Blå" #vloggersAv Torbjörn S. Brandhill - 8 oktober 2014 16:35

Nej, det är inte jag som har hittat på ett ord helt plötsligt utan det det är "samhällskunskap" på tyska. Försök säga det här snabbt tio gånger:  27 bokstäver för att säga samhällskunskap. Det är verkligen udda. - Hälsningar Torbjörn S. Brandhill "Farbror Blå" 


 

Av Torbjörn S. Brandhill - 8 oktober 2014 14:39

Att berätta att man har läst livskunskap på gymnasiet känns alltid lite märkligt. Det landar alltid väldigt lustigt hos mottagaren. #skola - Hälsningar Torbjön S. Brandhill

Fråga mig

98 besvarade frågor

Omröstning

Är du för eller mot böneutrop?
 För
 Mot
 Vet ej

Det här är jag

   

Get to know be better-video på Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=AdMJjhuhHDQ&list=UUswujfiyq_atByqT7QIqTEA

 

Jag gör videor på svenska, engelska och tyska. I mina videor på svenska heter jag "Farbror Blå" och i de på engelska samt tyska heter jag "Brandhill". Alla mina videor på tyska har undertexter på svenska så om du inte kan tyska är det inte något problem. Här är min youtube-kanal: 

https://www.youtube.com/channel/UCswujfiyq_atByqT7QIqTEA

 

Jag är 24 år och politiskt aktiv i Liberalerna, har en populär blogg samt youtube-kanal med över 395 000 views, spelar piano, sjunger m.m.

 

Har varit distriktsordförande för LUF Kalmar och suttit som ersättare i en del lokala styrelser i Liberalerna tidigare Folkpartiet Liberalerna. 

 

Är intresserad av livet och allt som har med livet att göra. Poesi har alltid varit en stor del av mitt liv och på poeter.se delar jag med mig av mina dikter. Jag pluggar internationella samhällsstudier på Linnéuniversitetet i Kalmar och har därmed läst idéhistoria, statsvetenskap, internationella samhällsstudier m.m. För tillfället är jag en erasmusstudent i Bremen/Tyskland. I Tyskland pluggar jag statsvetenskap, engelska och tyska. (Terminen i Tyskland var under förra hösten)  Är hemma i Sverige nu, men har inte tagit ut min fil.kand. i statsvetenskap ännu. 

 

Har du frågor, tankar eller något liknande till mig är det välkommet med kommentarer samt förslag om vilka typer av videor som jag ska göra m.m.

 

Politik: Talesperson för en realistisk och genomtänkt syn på politik. Jag älskar att diskutera och försöker göra mig involverad i politiken genom att diskutera frågor via flera olika synvinklar. Jag brinner för de mänskliga rättigheterna.  

 

Här är ett klipp från min tv-debut. Det var under valrörelsen i februari-månad 2014. (Om jag minns rätt)   

https://www.youtube.com/watch?v=Kn7dAJEdAnE 

 

Här är jag med i radion: 

P4 Kalmar - Debatt om vilka frågor som är de viktigaste ungdomsfrågorna: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=86&artikel=5889187 

 

I P3 om hot som jag fått som politiker och ordförande i LUF Kalmar: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspxprogramid=1646&artikel=5853654

Sök i bloggen

Translate my blog

Besökare

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Ranka blogg

bloggtopplista free counters
Free counters Affärsverksamhet bloggar Blogg listad på Bloggtoppen.se Twingly BlogRank PageRank bloggar Blogglista.se Kvalitetskatalog.se