Farbror Blå * Brandhill

Alla inlägg under maj 2011

ANNONS
ANNONS
Av Torbjörn S. Brandhill - 15 maj 2011 14:32

Demokrati Idag ska jag fullfölja min demokratiska plikt genom att rösta i landstingsvalet i Västergötland. Bor du i Västergötland och inte har röstat tycker jag att ni ska gå och rösta. Utnyttja er demokratiska rättighet. Det kanske är det mest intressanta, men ni kan se det som en handling i demokratins anda. Min röstintegritet tänker jag bibehålla, men jag kan i alla fall avslöja att jag inte tänker rösta på vänsterpartiet.


Eurovision Song Contest avgjordes igår natt, segrare blev Azerbajdzjan. Jag vet inte men hur är läget i Azerbajdzjan? Är det ett tryggt land? Vad kostar det att gå på restaurang där? Hur ser det ut? Jag vet nästan ingenting om hur det är i Azerbajdzjan.


http://rpc.aitellu.com http://rpc.aitellu.com http://ping.bloggnytt.se http://ping.bloggnytt.se http://www.frisim.com/ping/ http://blogsearch.google.se/ping/RPC2 http://nyligen.se/ping/ http://rpc.pingomatic.com/ http://rpc.technorati.com/rpc/ping http://rpc.twingly.com http://modersmal.skolverket.se/finska/ http://www.uusisuomi.fi/ www.farbrorbla.bloggplatsen.se www.maizette.blogg.se www.aftonbladet.se www.expressen.se www.bloggtoppen.se

Av Torbjörn S. Brandhill - 1 maj 2011 19:08

Liberaldemokraternas Carl Johan Rehbinder intervjuar Amelia Andersdotter (PP). Jag är ingen talare för hela liberaldemokratera, men jag personligen tycker i alla fall om Amelia som politiker. Det finns ett härligt engagemang hos henne för integritet, frihet på internet och  ekonomisk marknad. Detta engagemang beundrar jag.


 http://rpc.aitellu.com http://rpc.aitellu.com   http://ping.bloggnytt.se  http://www.frisim.com/ping/  http://blogsearch.google.se/ping/RPC2  http://nyligen.se/ping/  http://rpc.pingomatic.com/  http://rpc.technorati.com/rpc/ping  http://rpc.twingly.com  http://modersmal.skolverket.se/finska/  http://www.uusisuomi.fi/  www.farbrorbla.bloggplatsen.se  www.maizette.blogg.se  www.aftonbladet.se  www.expressen.se  www.bloggtoppen.se

Fråga mig

98 besvarade frågor

Omröstning

Vet du vad en frivilligcentral är?
 Ja
 Nej

Det här är jag

     

Get to know be better-video på Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=AdMJjhuhHDQ&list=UUswujfiyq_atByqT7QIqTEA

 

Jag gör videor på svenska, engelska och tyska. I mina videor på svenska heter jag "Farbror Blå" och i de på engelska samt tyska heter jag "Brandhill". Alla mina videor på tyska har undertexter på svenska så om du inte kan tyska är det inte något problem. Här är min youtube-kanal: 

https://www.youtube.com/channel/UCswujfiyq_atByqT7QIqTEA

 

Jag är 26 år och politiskt aktiv i Liberalerna, har en populär blogg samt youtube-kanal med över 400 000 views, spelar piano, sjunger m.m.

 

Har varit distriktsordförande för LUF Kalmar och suttit som ersättare i en del lokala styrelser i Liberalerna tidigare Folkpartiet Liberalerna. 

 

Är intresserad av livet och allt som har med livet att göra. Poesi har alltid varit en stor del av mitt liv och på poeter.se delar jag med mig av mina dikter. Jag har pluggat internationella samhällsstudier på Linnéuniversitetet i Kalmar och har därmed läst idéhistoria, statsvetenskap, internationella samhällsstudier m.m. Jag var erasmusstudent i Bremen/Tyskland. I Tyskland pluggade jag statsvetenskap, engelska och tyska. (Terminen i Tyskland var under förra hösten)  Är hemma i Sverige nu och har en fil.kand. i statsvetenskap. Idag pluggar jag offentlig förvaltning, ledning och styrning på Göteborgs Universitet. 

 

Har du frågor, tankar eller något liknande till mig är det välkommet med kommentarer samt förslag om vilka typer av videor som jag ska göra m.m.

 

Politik: Talesperson för en realistisk och genomtänkt syn på politik. Jag älskar att diskutera och försöker göra mig involverad i politiken genom att diskutera frågor via flera olika synvinklar. Jag brinner för de mänskliga rättigheterna.  

 

Här är ett klipp från min tv-debut. Det var under valrörelsen i februari-månad 2014. (Om jag minns rätt)   

https://www.youtube.com/watch?v=Kn7dAJEdAnE 

 

Här är jag med i radion: 

P4 Kalmar - Debatt om vilka frågor som är de viktigaste ungdomsfrågorna: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=86&artikel=5889187 

 

I P3 om hot som jag fått som politiker och ordförande i LUF Kalmar: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspxprogramid=1646&artikel=5853654

Sök i bloggen

Translate my blog

Besökare

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Ranka blogg

bloggtopplista free counters
Free counters Affärsverksamhet bloggar Blogg listad på Bloggtoppen.se Twingly BlogRank PageRank bloggar Blogglista.se Kvalitetskatalog.se