Farbror Blå * Brandhill

Alla inlägg under september 2012

Av Torbjörn S. Brandhill - 22 september 2012 20:56

 
Ett väldigt bra bussbolag som för det mesta håller busstiderna och förarna är trevliga. Det finns dock vissa problem som att några bussar är ålderdomliga m.m vilket är orsaken till att jag "bara" ger en fyra.
 
 
 
 
Ett alldeles för rörigt café, med väldigt dålig känsla för smak. Smakproblemen gäller baguetterna. Alla jag har smakat har varit dåligt kryddade.
 
 
 
 
Väldigt bra och trevlig personal. Inte påflygande, utan bara tillmötes gående
 
 
 
 
Ett mysigt café med god stil och smak, men något ointressant.
 
 
 
 

ANNONS
Av Torbjörn S. Brandhill - 22 september 2012 20:30

Mitt första videoinlägg om cannabis. (Stämmer inte riktigt det finns ett kort blooperklipp om cannabis med mig på youtube) Första klippet tar upp begreppet "cannabisaktivism", samt vad vi faktiskt behöver tänka på när det gäller cannabis. Fler videor kommer. Cannabis är ett väldigt brett ämne som kan och ska delas upp i flera delar. Har ni tips om vad ni vill att jag ska prata om så skriv en kommentar eller maila: zeulots@hotmail.com  - Hälsningar Farbror Blå


ANNONS
Av Torbjörn S. Brandhill - 17 september 2012 22:16

http://www.svtplay.se/video/273732/del-1-av-8-jan-guillou Länk till Jan Guillous program.


Jag säger "nya", eftersom jag har haft det som favoritprogram väldigt länge. Det är lite "Vad är en människa?"-känsla över programmet. Men med mycket mer värme och intensitet. Programmet heter "Min sanning". Det är ett program som fåre n att tänka i ny banor uan t fr den skull sudda ut gamla banor. Vad kallas det? Perspektiv kallas det. Jan Guillou var en intressant gäst (vilket väldigt många har varit) Se det ni också - Hälsningar Farbror Blå Min Youtube-sida växer även bara mer och mer kan jag tala om. (Antalet views ökar lavinartat)Av Torbjörn S. Brandhill - 15 september 2012 23:04

En duktig "Who wants to be a millionaire" spelare. Hon klarar sig väldigt länge trots några riktigt svåra frågor.  Möt mig på vetgirig btw. Jag är för närvarande topp 300 på vetgirig. Mitt användarnamn är Zeulots_93. - Hälsningar Farbror Blå


Av Torbjörn S. Brandhill - 13 september 2012 09:45

 
Lärande handlar främst om bra lärare. Jag har minnen av flera riktigt bra lärare, några som alltid kommer att vara inspirationskällor för mig. Men även det som var riktigt illa kommer jag också att komma ihåg. Några lärare på den här skolan har märkt mig för livet och det förlåter jag dem aldrig för. Det är synd att några få lärare kan dra ett svart täcke över resten av lärarlaget.
 
 
 
 
Jag och min familj fick ett fantastiskt bemötande av de anställda på stora hotellet. Trevliga anställda samt ett mycket bra boende.
 
 
 
 
Svenska Dagbladet är en tidning som jag inte direkt sympatiserar rent ideologiskt med, men jag tycker att de lyfter fram flera intressanta aspekter. Ett exempel är deras synpunkter på gasledningen mellan Ryssland och Tyskland etc.
 
 
 

Nästa tidning blir Aftonbladet. - Hälsningar Farbror Blå

Av Torbjörn S. Brandhill - 12 september 2012 22:24

Citatet som jag skrev om för några dagar sedan kom från Platons verk "Det goda är kunskapens yttersta föremål". Vem som sa vad är dock väldigt svårt att svara på, eftersom det lika gärna kan vara ett filosofiskt verk skrivet som ett samtal med enbart en utgångspunkt (platons lära). Det är dock inte så troligt, men det går ej att fastställa helt vem om yttrade citatet. Annars vill jag tacka, samt  uttrycka att jag är mycket glad för att intresset för mina videor har ökat väldigt. Det kommer absolut fler. Har ni några tips om några ämnen som jag kan prata om så är det välkommet. (Cannabis är påväg)


 - Hälsningar Farbror Blå I morgon är det seminarium. (ska spela in det om jag får och om det är intressant vill säga)

 
Av Torbjörn S. Brandhill - 10 september 2012 16:19Den ansvarige hette/heter Håkan Andersson. Numret till den ansvarige som ljög för mig: 070-6075979 Akta er för alla fuskare och lurendrejare som inte står för någonting.  Din jävla skithög!- Hälsningar Farbror Blå

Av Torbjörn S. Brandhill - 10 september 2012 14:39


Hälsningar - Torbjörn S. Brandhill

Fråga mig

98 besvarade frågor

Omröstning

Är du för eller mot böneutrop?
 För
 Mot
 Vet ej

Det här är jag

   

Get to know be better-video på Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=AdMJjhuhHDQ&list=UUswujfiyq_atByqT7QIqTEA

 

Jag gör videor på svenska, engelska och tyska. I mina videor på svenska heter jag "Farbror Blå" och i de på engelska samt tyska heter jag "Brandhill". Alla mina videor på tyska har undertexter på svenska så om du inte kan tyska är det inte något problem. Här är min youtube-kanal: 

https://www.youtube.com/channel/UCswujfiyq_atByqT7QIqTEA

 

Jag är 24 år och politiskt aktiv i Liberalerna, har en populär blogg samt youtube-kanal med över 395 000 views, spelar piano, sjunger m.m.

 

Har varit distriktsordförande för LUF Kalmar och suttit som ersättare i en del lokala styrelser i Liberalerna tidigare Folkpartiet Liberalerna. 

 

Är intresserad av livet och allt som har med livet att göra. Poesi har alltid varit en stor del av mitt liv och på poeter.se delar jag med mig av mina dikter. Jag pluggar internationella samhällsstudier på Linnéuniversitetet i Kalmar och har därmed läst idéhistoria, statsvetenskap, internationella samhällsstudier m.m. För tillfället är jag en erasmusstudent i Bremen/Tyskland. I Tyskland pluggar jag statsvetenskap, engelska och tyska. (Terminen i Tyskland var under förra hösten)  Är hemma i Sverige nu, men har inte tagit ut min fil.kand. i statsvetenskap ännu. 

 

Har du frågor, tankar eller något liknande till mig är det välkommet med kommentarer samt förslag om vilka typer av videor som jag ska göra m.m.

 

Politik: Talesperson för en realistisk och genomtänkt syn på politik. Jag älskar att diskutera och försöker göra mig involverad i politiken genom att diskutera frågor via flera olika synvinklar. Jag brinner för de mänskliga rättigheterna.  

 

Här är ett klipp från min tv-debut. Det var under valrörelsen i februari-månad 2014. (Om jag minns rätt)   

https://www.youtube.com/watch?v=Kn7dAJEdAnE 

 

Här är jag med i radion: 

P4 Kalmar - Debatt om vilka frågor som är de viktigaste ungdomsfrågorna: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=86&artikel=5889187 

 

I P3 om hot som jag fått som politiker och ordförande i LUF Kalmar: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspxprogramid=1646&artikel=5853654

Sök i bloggen

Translate my blog

Besökare

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Ranka blogg

bloggtopplista free counters
Free counters Affärsverksamhet bloggar Blogg listad på Bloggtoppen.se Twingly BlogRank PageRank bloggar Blogglista.se Kvalitetskatalog.se